CEMENTGEBONDEN GIETVLOEREN

Cementgebonden gietvloeren hebben een naadloze en strakke look en passen hierdoor goed in een modern en industrieel vormgegeven interieur. Het aanbrengen van een gietvloer kan naadloos over een bestaande (tegel)vloer worden aangebracht. Het onderhouden en reinigen van dit soort vloeren is eenvoudig en gemakkelijk. De cementgebonden gietvloer kan zowel met een matte als glanzende toplaag worden aangebracht. Op zoek naar een betonlook vloer voor in de badkamer? Overweeg dan eens een vloer van Beton Ciré.

BETON CIRÉ KAN DE OPLOSSING ZIJN.

Beton Ciré mag eigenlijk geen gietvloer heten. Het materiaal wordt namelijk aangebracht d.m.v. spatels. De manier van spatelen bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Hierdoor verkrijgt de vloer zijn mooie levendige betonlook. Het is mogelijk de kleur van de cementgebonden gietvloer te beïnvloeden.
De mortel kan op kleur worden gebracht door het toevoegen van een kleurpigment. Na het aanbrengen en drogen van de vloer gaan wij over tot het schuren, impregneren en coaten van de vloer.

WATERDICHTE MOGELIJKHEDEN?

Beton Ciré is van zichzelf niet waterdicht. Door middel van speciale impregneermiddel en waterdichte coating kan de vloer waterdicht worden afgesloten. Voordat we een gietvloer aanbrengen komen we eerst de vloer bekijken.

VLOERVERWARMING EN EEN GIETVLOER KAN DAT SAMENGAAN?

Wil je graag een cementgebonden gietvloer over een vloer met vloerverwarming aanbrengen volg dan
nauwkeurig het opstookprotocol. Vraag bij twijfel altijd advies!

 NOG MEER IDEEËN.

Ook egaliseren we bijvoorbeeld vloeren van schuren of garages.
De strakke en gladde vloer is dan makkelijk aan te vegen en schoon te spoelen.

KLEUR KIEZEN.

Door kleurpigment toe te voegen kies je een mooie kleur die passend is voor een winkelpand of restaurant.
Zo creëer je in een handomdraai een industriële en moderne look.

Interesse in één van onze gietvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.